Het inhuren van buitenlandse werknemers heeft voordelen voor bedrijven. Zo hebben zij bijvoorbeeld meer kennis en expertise op bepaalde gebieden. Deze buitenlandse werknemers hebben natuurlijk ook woonruimte in Nederland nodig als ze hier komen werken. Daarbij helpt expatrelocationservice.nl u met huisvesting. Uw belangen staan bij ons voorop!

Dankzij onze aangesloten kantoren verspreid over heel Nederland is er altijd een kantoor bij u in de buurt. Onze makelaars hebben uitstekende kennis van de lokale markt en helpen u graag bij het vinden van geschikte woonruimte voor uw buitenlandse werknemers.

De makelaars van expatrelocationservice.nl begeleiden het hele traject voor huisvesting van buitenlandse werknemers. U wordt begeleid van het kennismakingsgesprek tot de initiële inspectie. Daarbij kunnen de bezichtigingen voor u worden gedaan, u krijgt dan up-to-date foto’s en bevindingen via de mail toegestuurd. Zo hoeven medewerkers binnen uw bedrijf zich niet met de huisvesting van uw buitenlandse werknemers bezig te houden. Ook kunnen wij voor stroom, televisie- en internetaansluitingen zorgen en kunnen wij voor een gemeubileerde woning zorgen.

Contact

Expatrelocationservice.nl helpt u bij het vinden van huisvesting voor buitenlandse werknemers! Neem daarom vandaag nog contact met ons op.