Bent u op zoek naar corporate housing? Bij expatrelocationservice.nl zoeken wij geschikte woningen voor uw medewerkers. Wij regelen het gehele traject voor u: van het selecteren van woningen tot de initiële inspectie.

U kunt overal in Nederland huizen vinden voor corporate housing: expatrelocationservice.nl heeft kantoren door het hele land om u te begeleiden met uw zoektocht. Wij kijken naar woningen binnen het gehele actuele aanbod in de regio waar u een woning zoekt. Naast het aanbod van de aangesloten kantoren bekijken wij ook het aanbod van andere makelaars. Daarnaast behartigen wij alleen uw belangen, uw wensen staan bij ons voorop!

Doordat expatrelocationservice.nl het gehele traject begeleidt hoeft u zelf niet noodzakelijk aanwezig te zijn bij bezichtigingen. Wij doen deze bezichtigingen voor u en sturen u fotos’ en onze bevindingen per e-mail. Ook regelen wij voor u stroom, televisie- en internetaansluitingen en, tegen een meerprijs, meubilair in de woning van uw keuze.

De medewerkers die zich eerder bezighielden met corporate housing kunnen zich nu op andere taken richten. De expat kan direct bij aankomst in Nederland intrekken in de woning en bij u aan de slag. Een win-win situatie dus!

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd in corporate housing? Voor het vinden van geschikte woonruimte neemt u contact op met expatrelocationservice.nl!