Expats zijn mensen die tijdelijk in een land verblijven om er te werken. Meestal zijn expats uitgezonden door hun werkgever in het thuisland, maar er zijn ook expats die zelf hebben gesolliciteerd bij een buitenlandse werkgever.

Expats behouden meestal hun eigen cultuur en gewoonten binnen het gastland. De meeste expats zijn niet gemotiveerd de taal te leren omdat hun verblijf tijdelijk is. Meestal zoeken expats het contact met andere expats op. Vaak blijven deze werknemers hun eigen taal gebruiken en sturen zij hun kinderen naar internationale scholen. Expats zijn vaak hoog opgeleid en hebben een stabiel inkomen.

Huren

Als u huurwoningen zoekt voor expats kan expatrelocationservice.nl u hierbij helpen. Onze relocation service houdt in dat u als bedrijf geen tijd hoeft te investeren in het zoeken naar geschikte woningen voor expats. Wij doorlopen het gehele proces voor u, waarbij wij u uiteraard op de hoogte houden van elke stap. Wij kunnen bezichtigingen voor u doen (waarbij wij actuele foto’s en bevindingen per mail sturen), onderhandelen over prijs en voorwaarden, stroom, internet- en televisieaansluitingen regelen en (tegen een meerprijs) meubilair regelen.

Wij hebben aangesloten kantoren door heel Nederland. Neem contact op met een van onze aangesloten kantoren en u wordt automatisch doorgestuurd naar een kantoor bij u in de buurt.