Wilt u uw huis verhuren aan een betrouwbare huurder? Kies dan voor de verhuur aan expats! Via expatrelocationservice.nl kunt u uw huis aan expats verhuren die in dienst zijn bij Nederlandse bedrijven.

U kunt verschillende soorten woningen verhuren aan expats; woonhuizen, studio’s, appartementen of kamers. Daarnaast kunnen wij zorgen dat uw woning gemeubileerd wordt opgeleverd voor de huurder.

Expats

Expats zijn zeer betrouwbare huurders; ze genieten een hoge opleiding en een stabiel inkomen. Hierdoor is er voor u als verhuurder meer zekerheid. Daarnaast zijn huurcontracten met expats meestal van tijdelijke aard, hierdoor komt uw woning na een bepaalde tijd weer vrij voor een nieuwe huurder, verkoop of uw eigen gebruik.

Als u uw huis wilt verhuren via een aangesloten kantoor krijgt u gegarandeerd een gescreende kandidaat. Deze screening houdt een identiteitscontrole, creditcheck en antecedentenonderzoek in. Daarnaast beschikken de kantoren over een database met gescreende kandidaten, hierdoor kan uw huis snel verhuurd worden. Uw huis wordt zo snel mogelijk aangeboden in ons netwerk van zoekenden.

Wilt u uw huis verhuren aan betrouwbare huurders? Kies voor expats via expatrelocationservice.nl!