Bent u op zoek naar personeelshuisvesting voor expats? U bent bij expatrelocationservice.nl aan het goede adres! Wij helpen u met het gehele proces in de zoektocht naar geschikte woningen: onze makelaars kiezen geschikte woningen uit, onderhandelen over prijs en voorwaarden en doen de initiële inspectie. Uw belangen staan bij ons voorop.

Expatrelocationservice.nl heeft aangesloten kantoren door heel Nederland; van Den Haag tot Zwolle en Groningen tot Eindhoven. De makelaars doen hun uiterste best passende personeelshuisvesting te vinden op de locatie naar wens.

Alle zorgen van het zoeken naar personeelshuisvesting worden u uit handen genomen. De makelaars in onze aangesloten kantoren hebben goede kennis van het actuele lokale aanbod en prijzen. De bezichtigingen kunnen voor u worden gedaan, u krijgt actuele foto’s en bevindingen per email toegestuurd. Uw medewerkers hoeven zich niet bezig te houden met personeelshuisvesting en kunnen zich richten op taken binnen het bedrijf. Wij regelen ook stroom, internet- en televisieaansluitingen en kunnen (tegen een meerprijs) ook voor meubilair zorgen.

Contact

Personeelshuisvesting vindt u via expatrelocationservice.nl! Neem contact op door het formulier in te vullen.