Als u een te koop staande woning heeft waar u zelf niet meer in woont is tijdelijke verhuur een goede optie. Tijdelijke verhuur via expatrelocationservice.nl gaat op basis van de Leegstandwet.

Verhuren via de Leegstandswet houdt in dat de woning in de verkoop kan blijven. U kunt het contract altijd opzeggen met een opzegtermijn van drie maanden. Een makelaar in een aangesloten kantoor bij u in de buurt kan u voorzien van informatie over huren via de Leegstandswet.
Expats zijn ideale huurders voor een te koop staande woning. Ze zijn voor korte tijd in Nederland en zoeken daarom tijdelijke woonruimte. Expats hebben een hoge opleiding genoten en ontvangen een stabiel inkomen. Hierdoor heeft u als verhuurder meer zekerheid.

Als u uw huis tijdelijk wilt verhuren via expatrelocationservice.nl haalt u gegarandeerd een betrouwbare huurder in huis. Alle huurders worden door ons gescreend op basis van een antecedentenonderzoek, creditchecks en identiteitscontrole. Als u uw huis tijdelijk wilt verhuren bieden wij uw huis zo spoedig mogelijk aan in ons netwerk van zoekenden.

Contact

Voor tijdelijke verhuur van uw te koop staande woning: neem contact op met expatrelocationservice.nl!